Matas blog: Håber på ti kampe

Juan Mata skriver i sin ugentlige blog, at han håber, United har ti kampe tilbage i sæsonen, og så siger han pænt farvel til Zlatan Ibrahimovic.

Juan Mata har brugt landskampspausen til at besøge venner og famile i Spanien, så batterierne er ladet helt op til, hvad der forhåbentlig bliver sæsonens sidste ti kampe.

– Der er godt med den her pause, inden vi tager hul på den allersidste del af sæsonen. Når jeg kigger på vores kalender, håber jeg, at vi har ti kampe tilbage, fordi det betyder, at vi skal spille FA Cup-finale på Wembley. Så det er vores mål: at spille ti kampe fra nu til maj, skriver Mata i sin blog.

– Den første af de kampe er mod Swansea på lørdag. En sejr vil vise, at vi ønsker at holde vores position i ligaen. Derefter vil vi have god tid til at koncentrere os om derbyet og de efterfølgende kampe.

Den måske mest omtalte United-nyhed sidste uge omhandlende Zlatan og svenskerens stop i United, der længe havde været under opsejling. Uniteds nu tidligere nummer 10 skifter til LA Galaxy, og Mata ønsker angriberen held og lykke.

– Det har været et privilegie at dele omklædningsrum med en af de bedste angribere de seneste ti år. En fodboldspiller med en helt særlig personlighed både på og udenfor banen. Lycka till!

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Skadet McTominay forlader Skotland-lejren

Næste artikel

Rygte: United lurer på Celtic-back

ANNONCE