Matas blog: Sejren giver selvtillid

Juan Mata svinger igen sin ugentlige pen og reflekterer over gårsdagens vigtige sejr over ærkerivalerne fra Liverpool.

Juan Mata kom ind og fik en afgørende fod med i Wayne Rooneys sejrsmål mod Liverpool, og han er selvsagt rigtig glad for sejren.

– Søndag var en god dag. Vi fik tre gyldne point med fra Anfield. Alle kender til den rivalisering, der alle dage har været mellem de to hold. Det var ikke den bedste kamp i verden men den intensitet og nerve, kampene indeholder, er jeg stolt over at få lov at deltage i.

– Vores fans fortjener en særlig tak. De sørgede for, at vi kunne høre dem gennem hele kampen. De var helt fantastiske, skriver Mata i sin blog.

Nu gælder det om at se frem mod næste opgave, hvor Southampton gæster Old Trafford på lørdag, og dette ser spanieren frem til.

– Nu er det vigtigt, vi holder fokus og sørger for, at vi har den samme mentalitet med til opgøret mod Southampton. De har lige hentet to overbevisende sejre i streg, så vi skal være på vagt. 

– Jeg håber, at sejren mod Liverpool vil hjælpe os til at blive bedre, og få de rigtige resultater, så vi kan avancere i tabellen. Der er stadig lang vej endnu, og der er ikke rigtigt nogle hold, der for alvor er stabile, så alt kan endnu ske.

Kampen mod Southampton spilles på lørdag kl. 16:00.

Køb nu din billet – Der er kun få billetter til det store supportertræf den 7. februar i København tilbage. Få sikret sin plads inden der er udsolgt.

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Forrige artikel

- Vi skal bygge videre på sejren

Næste artikel

Schmeichel til United?

ANNONCE