– Vi skal bygge videre på sejren

Morgan Schneiderlin opfordrer holdkammeraterne til at bygge videre på søndagens vigtige sejr.

Sidste gang United mødte Liverpool, kom Morgan Scheiderlin på banen efter 90 minutters spil, men søndag spillede han hele kampen og var en central figur på Uniteds midtbane igennem hele opgøret. 

Schneiderlin har tidligere mødt Liverpool på Anfield tre gange med Southampton, men der er alligevel noget andet over atmofæren på stadionet, når det er under derbyer, siger han. 

– Anfield skaber altid en god atmosfære, men endnu bedre i et derby. Vi kunne sagtens mærke, at det var en speciel kamp for alle på stadion, og så var det bare dejligt, at vi kunne afgøre det til vores fordel, siger Scheiderlin til MUTV. 

– Det var en vigtig sejr, som vi nok skydte fansene, og nu kan vi forhåbenligt bygge videre på denne sejr. 

Bedre i anden halvleg

Liverpool var i teten i første halvleg, hvor de var det klart farligste hold. Schneiderlin forklarer, at der var en oppisket stemning i pausen, hvor man for alvor kunne mærke betydningen af kampen blandt spillerne.

– Da vi kom ind til halvleg, blev der råbt og skreget en del fra forskellige sider, men det er meget normalt i den her slags kampe, for du må simpelthen bare ikke tabe et derby. Vi gjorde det nødvendige i anden halvleg, scorede et mål og kørte sejren i hus. Det er tre fantastiske point at kunne sætte ind på kontoen. 

De Gea afgørende

David de Gea var igen kampens store oplevelse blandt United-spillerne. Flere gange redede han holdet, og han blev da også fuldt fortjent kåret til MOTM efter kampen. Schneiderlin er helt opmærksom på den betydning De Gea har for holdet.

– David er meget vigtig for vores hold. Vi er glade for at have ham og glade for, at han ikke rejste i sommers. Han koncentrerer sig kun om Manchester United nu og fokuserer udelukkende på at gøre det godt her. 

– Når vi har sådan en spiller mellem stængerne, så har vi en kampe fordel. De chancer, der kommer, snupper han, og det gør også, at vi ikke lukker særlig mange mål ind. 

Køb nu din billet – Der er kun få billetter til det store supportertræf den 7. februar i København tilbage. Få sikret sin plads inden der er udsolgt.

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Forrige artikel

Rooney: Jeg vidste det ikke

Næste artikel

Matas blog: Sejren giver selvtillid

ANNONCE