Mata’s blog

Juan Mata skriver igen på bloggen om sine personlige observationer. Her ser han blandt andet frem til kampen på Stamford Bridge.

Juan Mata skriver hver uge nogle kloge ord på sin blog på manutd.com. I denne uge handler bloggen, ikke overraskende, om den store sejr i weekenden, men også om at vende tilbage til sin gamle hjemmebane. 

– Jeg skriver til jer, mens kroppen stadig er pumpet med adrenalin. At slå Manchester City på den her måde, er fantastisk, for vi bliver bare ved med at skrabe point sammen i de vigtige kampe nu. 

Tidligere har Juan Mata rost den fantastiske stemning på Old Trafford, som han føler har løftet sig i takt med resultaternes forbedring. Søndagens kamp var et nyt højdepunkt for ham.

– I tror måske, jeg gentager mig selv, men Old Trafford skaber en sindssyg atmosfære. Atmosfæren nåede et helt nyt niveau, og det mærkede jeg allerede under opvarmningen. Det var en meget vigtig kamp, og det er ikke let at forklare de følelser, man render rundt med nede på banen i sådan en kulisse. Det rush et comeback i et derby giver, er noget, jeg aldrig vil glemme. 

– Efter vi kom i front, var vi i stand til at kontrollere kampen. Endnu en gang viste holdet en fantastisk mentalitet, og alle troede på det hele vejen igennem. 

Tilbage på “Broen”

I næste runde skal United som bekendt besøge duksene fra Chelsea. Det bliver endnu en kæmpe kamp for holdet, men for Juan Mata bliver det også et gensyn med den gamle hjemmebane. 

– Nu tænker vi kun frem på den næste kamp. Jeg behøver nok ikke sige, at den betyder noget specielt for mig. Jeg har allerede spillet mod Chelsea en gang i sæsonen, men at vende tilbage til Stamford Bridge er helt specielt. Det er første gang, jeg skal spille her for United, og det vil helt sikkert vække nogle gode minder. 

– Jeg håber, vi kan fortsætte stimen, i det der bliver en speciel kamp for mig. God uge til jer alle, mine venner. Store kram fra Juan. 

Forrige artikel

Dani Alves får svært ved skifte

Næste artikel

- Ja, Hummels overvejer United

ANNONCE