Matić: Pogba er glad i United

Nemanja Matić fortæller i et interview med Stats Perform News, at Paul Pogba er glad for at være i Manchester United for tiden. Serberen håber på at se franskmanden fortsætte i klubben i mange år endnu.

Nemanja Matić er optimistisk og tror på, at Paul Pogba kommer til at blive i Manchester United i mange år endnu. Det fortæller serberen i et interview med Stats Perform News.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Paul Pogba har i længere tid været rygtet væk fra Old Trafford, hvor særligt hans agent, Mino Raiola, i flere omgange har været ude og smide brænde på bålet om et Pogba-exit. 

Matić giver dog ikke meget for de rygter, der har sendt Pogba væk fra United. 

– I øjeblikket ser han (Paul Pogba, red.) glad ud, udtaler 31-årige Matić.

– Når man er ude med en skade og derfor ikke kan spille, vil der altid være rygter og blive snakket om én. Det kan han (Paul Pogba, red) ikke gøre noget ved.

Serberen fortæller, at hans franske midtbanekollega har savnet at komme tilbage og spille fodbold efter en sæson plaget med skader. Han ser en lykkelig Pogba som en vigtig brik i de røde djævles puslespil.

– Jeg håber, at Paul bliver, fordi han giver os noget mere kvalitet. Han bidrager også til holdet med sin personlighed.  

Den 31-årige serber er dog godt klar over, at ingenting er garanteret i fodbold.

– Man ved selvfølgelig aldrig, hvad der kan ske, men jeg er glad for at se ham i godt humør for tiden.

– Jeg håber, han bliver for holdets skyld. Det er altid rart at have en person som ham på holdet, fordi humøret altid er højt omkring ham. Jeg vil blive glad, hvis han fortsatte i Manchester United i mange år endnu.

Franske Paul Pogba har kontrakt med United frem til næste sommer. Hans serbiske midtbanepartner satte for nyligt selv en underskrift på en kontraktforlængelse, der binder ham til de røde djævle frem til 2023.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Oldtrafford.dk lancerer nyt videoformat: Transfersnak på Youtube

Næste artikel

Podcast: Dobbeltoptakt til Palace og Chelsea

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share