McNair: Spiller hvor manageren ønsker

Den unge McNair imponerede i kampen mod Cambridge på en lidt uvant position. McNair vil bare spille, positionen betyder intet.

Der er udsigt til endnu en udebanekamp i femte runde af FA Cuppen, når United skal på besøg hos Preston North End. Kampen mod Cambridge endte som bekendt med et lykkeligt udfald, selvom det for Paddy McNair var en kamp på en lidt uvant position.

Positionen er dog ikke mere anderledes, end at han har spillet positionen flere gange på U21-holdet. Det påvirker dog heller ikke den 19-årige spiller, hvor på banen han er placeret. Hans mål er at vinde FA cuppen.

– Sidst vi vandt den er 11 år siden, det er jo helt utroligt. Vi kan vinde alle turneringer, men jeg er sikker på at drengene er opsatte på at tage denne titel i år, siger McNair til MUTV.

– Når vi spiller hjemme, har vi bolden mere end på udebane. Det er altid sværere på udebane, men alle kampene i FA Cuppen vil være svære på dette stadie af turneringen.

McNair nåede i kampen at fyre et drøn af et skud afsted, der dog endte med at blive blokeret af en forsvarer. Samtidigt var United tæt på at komme bagud i kampen.

– Jeg troede, at mit skud ville gå i mål, men faktisk var det min gode ven, Cameron McGeehan, der blokerede den. Den kommer vi nok til at snakke om et par gange.

– Alt kan ske i FA Cuppen. Jeg er bare glad for, at de ramte stolpen i starten af kampen. Jeg spillede på backen og jeg spiller der, hvor jeg får besked på at spille. Det er rigtig god erfaring for mig som spiller.

 

 

 

Forrige artikel

FA sigter Van Gaal

Næste artikel

Ronaldo stemt ind som bedste Premier League-spiller nogensinde

ANNONCE