McTominay er lykkelig over at score

Scott McTominay scorede sit første seniormål i venskabskampen mod Vålerenga.

Den 20-årige akadamispiller Scott McTominay er første gang med United på pre-season tour, og han har imponeret både Mourinho og sine medspillere i de minutter, han har fået. 

Da United i går aftes mødte Vålerenga, erstattede han en velspillende Pogba efter 61 minutter, og otte minutter senere scorede han sit første mål, efter en stikning i dyben af Martial. Selvom målet faldt i en venskabskamp, tøver McTominay ikke med at kalde momentet for “det største øjeblik i sit liv”. 

– At være af sted med førsteholdet, at få kampe på pre-season tour’en og at score mit senior mål – det er den bedste følelse i verden, siger han til Uniteds hjemmeside. 

– Det er det største øjeblik i mit liv, og jeg vil kun have mere af det. Det er det, man arbejder for hver dag til træning, at dedikere sig selv. Jeg vil bare nyde det og gøre mit bedste fremadrettet. 

– Bolden knækkede og hoppede en smule, og så skød jeg den mod det fjerneste hjørne. Det er fremragende, og, som jeg sagde, den bedste følelse i verden, sagde han om sit mål. 

McTominay udtalte sig også kort om, hvad han har lært af sine ældre kollegaer i løbet af sæsonoptakten. 

– For mig er det fantastisk at være af sted med dem. At se, hvordan de forbereder sig, hvad de gør før kampene og efter træning, at se en spiller som Pogba, eller på min position, Carrick, og bare at lære så meget af dem, som jeg kan. Jeg kan ikke være et bedre sted. 

– Pre-season giver dig bare smag på mere, og, forhåbentlig, på fremtiden. Hvis jeg kan blive ved med at imponere på banen, er det umuligt at sige, hvor langt det kan bringe mig.  

Kampen endte 3-0 til United og de øvrige mål blev scoret af Fellani og Lukaku.

 

QUICK LINKS

Forrige artikel

- Det er lettere for Galatasaray at få mig end Fellaini

Næste artikel

Officielt: Matic skifter til United

ANNONCE