McTominay: Mourinho har været fantastisk for mig

Jose Mourinho har gjort Scott McTominay bedre – både på og udenfor banen. Det siger den 21-årige skotte selv i et interview med manutd.com.

Scott McTominay har været en af sæsonens unge overraskelser. 20 Manchester United-kampe har han sammenlagt været involveret i, og han tilskriver æren for gennembrudet til manager Jose Mourinho. 

– Han har været helt fantastisk for mig. Han har hjulpet mig så meget, siger den skotske landsholdsspiller til manutd.com og giver flere konkrete eksempler på, hvad United-manageren har lært ham. 

– Han har fået mig til at indse, hvad jeg kan. Og jeg er (med hjælp fra ham, red.) blevet bedre på træningsbanen, og bare en bedre person generelt, lyder det fra Scott McTominay. 

Et af de første råd som Jose Mourinho gav ham var, at han skulle sørge for at gøre sig vellidt i truppen. Og det har den unge midtbanespiller taget til sig – og draget fordel af.

Hør Scot McTominay udtale sig om det, og meget mere, i det seks minutter lange interview med ham på Manchester Uniteds officielle YouTube her. 

Du kan også læse vores blog fra forrige uge om Jose Mourinho og de unge spillere i klubben.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

De Gea kræver mere stabilitet

Næste artikel

Times: United vil hente Sessegnon

ANNONCE