Medie: United klar til at lade Jones gå gratis

Manchester United er angiveligt klar til at lade Phil Jones forlade klubben gratis denne sommer. Det skriver mediet 90min.com.

Phil Jones kan snart være fortid på Old Trafford. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ifølge netmediet 90min.com er Manchester United klar til at lade den 29-årige forsvarer gå gratis denne sommer, skulle en klub melde sin interesse for englænderen, der har kontrakt med United frem til sommeren 2023.

Den tidligere engelske landsholdsspillers United-karriere har været stærkt plaget af skader, der af flere omgange har holdt Jones udenfor kridtstregerne.

Phil Jones, der kom til Manchester United i sommeren 2011 og blev spået en stor fremtid af blandt andet Sir Alex Ferguson, har 224 optrædener for de røde djævle på sit cv. Han var senest i aktion for klubben den 22. januar 2020.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Blog: Derfor kommer forlængelsen med Solskjær på det rigtige tidspunkt

Næste artikel

Romano om Varane-handlen: Here we go!

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share