Ralf Rangnick og Victor Lindelof

Medier: Ten Hag og Rangnick i to-timers telefonmøde

Rangnick videregav angiveligt sin rapport om spillertruppen til Ten Hag.

I sidste uge havde afgående Ralf Rangnick et to timers langt telefonmøde med den nye manager Erik Ten Hag, skriver både The Telegraph og The Athletic.

Samtalen drejede ifølge begge medier om Rangnicks syn på Uniteds trup, som i tyskerens optik kræver et ‘ gennemgribende hjerteindgreb’ ifølge The Telegraph.

Ralf Rangnick har derudover angiveligt allerede afleveret en række bud til United-ledelsen på, hvad han mener, der skal til, før klubben kan konkurrere igen. Disse skulle blandt andet inkludere en mere strømlinet indkøbsstrategi rettet imod en specifik spillestil efter årevis at have købt ukonkret ind, skriver The Telegraph.

Det var meningen, at Ralf Rangnick skulle begynde en to-årig konsulentrolle, men i går bekræftede klubben noget overraskende, at det ikke bliver aktuelt alligevel. En rolle som blev foreslået under de forhandlinger, der i december gjorde Rangnick til midlertidig manager.

Perioden fra december til sæsonafslutningen var dog ikke imponerende, og i mellemtiden har Rangnick været meget åbenmundet i sin kritik af klubbens tilstand. Både The Athletic og The Telegraph skriver, at begge faktorer kan lægge til grund for Uniteds ønske om at opsige aftalen med den begrundelse, at Rangnicks autoritet kan være beskadiget.

I marts satte Ralf Rangnick selv spørgsmålstegn ved, hvad der præcist var hans rolle i United efter sæsonafslutningen, og da Erik Ten Hag ved sidste uges offentliggørelse blev spurgt ind til det var hans svar: “det er klubbens ansvar”. Til det føler Manchester United, at ansættelsen af Rangnick i sin tid gav dem tid og ro til at bruge en lang proces på at finde den nye manager for klubben.

Ralf Rangnick begynder i stedet som østrigsk landstræner.

 

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
1
Shares
Forrige artikel

Italienere lurer på Dalot

Næste artikel

Romano: United-interesse for Timber er seriøs

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share