Medier: United i fremskredne forhandlinger med Atalanta om Højlund

United har sendt et bud afsted på Rasmus Højlund. Selvom de to klubber fortsat er uenige om prisen, så er forhandlingerne positive og fremskredne mellem United og Atalanta. Det skriver både The Athletic og talkSPORT.

Manchester United har nu sigtekornet stift rettet mod Rasmus Højlund, efter at Onana-handlen er veloverstået. Det første mundtlige bud er også blevet sendt afsted mod det nordlige Italien.

Startbuddet lyder på 50 millioner euro samt 10 millioner euro i eventuelle bonuser. Atalanta fastholder dog fortsat, at stjerneskuddet er mere end 70 millioner euro værd. Det skriver David Ornstein fra The Athletic.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Ornstein skriver i samme ombæring, at dialogen er aktiv, og at der er optimisme mellem parterne.

Dette bakker talkSPORT op. Ifølge dem har United og Serie A-klubben været i dialog hele ugen, og de to klubber er tæt på at nå til enighed.

United er dog ikke den eneste storklub, som ønsker at tilknytte den 20-årige dansker. Paris Saint-Germain prøver ihærdigt at snyde United for deres foretrukne kommende spydspids.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Rasmus Højlund har allerede forhandlet personlige betingelser på plads med United, og De Røde Djævle er formentlig et skridt foran PSG i kampen om danskeren.

Forrige artikel

Ung United-målmand punkterer lunge på Wrexham-angriber

Næste artikel

The Telegraph: Interesse for McTominay - men United slipper ham ikke billigt

ANNONCE