Meget tilfreds Hodgson: Mere en sejr end uafgjort

Det var en meget tilfreds Roy Hodgson, der mødte pressen efter Watford fik et enkelt point med fra Old Trafford.

Det så i lang tid ud som om, at Manchester United ville komme på måltavlen, men et disciplineret Watford-mandskab holdte de røde djævle fra scoring og kunne dermed få et imponerende point på Old Trafford. Og selv om det kun blev til et enkelt point, ser Watford-træne, Roy Hodgson, det som en sejr.

– Vi spillede godt nok til at fortjene et enkelt point. Når man kommer her, i den situation vi er i, er det mere en sejr end uafgjort.

Det var dog United-dominans i store dele af kampen, og derfor glæder det Hodgson, at defensiven, og især målmanden, spillede godt.

– Man ved Manchester United kommer til at have bolden. For det meste forsvarede vi godt gennem midten og omkring straffesparksfeltet. En eller to gange kom de forbi og havde et skud på mål, men vi har en top klasse målmand, der lavede to-tre gode redninger.

Manchester United lægger på nuværende tidspunkt på den meget eftertragtede fjerde plads i Premier League med to point ned til Arsenal. Arsenal har dog tre kampe i hånden, og United står dermed ikke i en favorable situation med et svært kamp program forude.

Du kan se højdepunkterne fra dagens kamp herunder:

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Ralf Rangnick: Vi er nødt til at være skarpere

Næste artikel
Anthony Elanga mod Watford

Karakterbogen: Chancehav endte ud i middelmådighed

ANNONCE