Ralf Rangnick: Vi er nødt til at være skarpere

Rangnick er ikke tilfreds med Manchester Uniteds skarphed foran mål, som han mener har kostet holdet point for mange gange.

Som vi har set flere gange før under Ralf Rangnicks tid i klubben, var skarpheden igen igen det manglende element for de røde djævle i dagen hjemmekamp mod Watford. En ting som den tyske fodboldprofessor er ved at være godt træt af.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Det er frustrerende, fordi vi gør alt andet end at score. Det er svært at tage sådan et resultat. Vi var i fuld kontrol i størstedelen af kampen, fortalte Rangnick til BBC og fortsatte:

– Vi er nødt til at være skarpere foran mål. Vi kan nærmest ikke skabe flere chancer end vi gjorde. En frustrerende eftermiddag.

Det er absolut ikke første gang United taber point til en svagere modstander, fordi skarpheden foran mål manglede. Rangnick mener, at situationen kunne have været helt anderledes, havde spillerne formået at holde hovedet koldt foran mål.

– Hvis de kigger på de sidste 3 måneder, så har vi misset så mange chancer og mistet så mange point på grund af uafgjorte resultater. Vi burde have haft 4 eller 6 point mere, og så ville situationen have været en helt anden.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
5
Shares
Forrige artikel

United må nøjes med skuffende pointdeling mod Watford

Næste artikel

Meget tilfreds Hodgson: Mere en sejr end uafgjort

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
5
Share