MEN: Maguire påpeger sin høje sejrsprocent og antyder muligt exit

Harry Maguire har i et pressemøde forsvaret sin Manchester United rekord ved at beskrive sin sejrprocent som “vanvittigt høj” samt luftet tankerne om et muligt exit.

Selvom Harry Maguire er på internationalt arbejde med det engelske landshold, blev hans klubfremtid naturligvis et emne under en pressekonference, skriver Manchester Evening News.

Mange forventede, at Maguire ville forsøge at skifte væk fra De Røde Djævle efter et skuffende år for ham personligt. Erik ten Hag fratog også Maguire kaptajnbindet om sommeren og gav det til Bruno Fernandes.

Der var i sommerens transfervindue interesse fra West Ham, men et skifte blev aldrig til noget. Maguire har flere gange siden meldt ud, at han vil kæmpe for sin plads i Manchester United-truppen.

Midterforsvareren blev under pressemødet spurgt ind til sin mangel på starter inden Englands kommende venskabskamp mod Australien.

– Det er ikke min beslutning, om jeg starter den næste kamp eller ej, sagde Maguire.

– Hvis man ser på mine seneste 15-20 starter for klub og landshold, er jeg glad for at kunne sige, at jeg virkelig er tilfreds med mine præstationer. Min rekord under vores nuværende manager taler for sig selv. Jeg har ikke startet så mange kampe, som jeg gerne ville, men min sejrprocent, når jeg har spillet, er vanvittigt høj. Selvfølgelig er der tidspunkter, hvor jeg kunne gøre mere, og tidspunkter, hvor jeg kan forbedre og hjælpe holdet.

– Jeg vil bare gerne hjælpe holdet. Jeg vil gerne hjælpe holdet med at komme ud af den situation, vi i øjeblikket befinder os i. Forhåbentlig kan vi gøre det i de kommende uger.

Maguire blev også spurgt, om han ville overveje sin fremtid i klubben, hvis hans situation ikke forbedrede sig:

– Jeg sidder ikke her hele mit liv og spiller en gang om måneden. Hvis det fortsætter, er jeg sikker på, at klubben og jeg vil sætte os ned og tage en snak om tingene, svarede han.

– Men ærligt talt er jeg i øjeblikket bare fokuseret på to kampe for England – To store kampe. Derefter er jeg fuldt fokuseret på at kæmpe for at vinde min plads tilbage i Manchester United og forsøge at hjælpe holdet med at klatre op, hvor vi burde være i ligaen, afsluttede han.

1 kommentar

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Video: Højlund med flabet hælscoring til landsholdssamling

Næste artikel

Amrabat tror på bedre tider

ANNONCE