MEN: Mourinho ville elske at være United-manager igen

Portugisiske Jose Mourinho udtaler, at han gerne vil være manager for Manchester United endnu engang, hvis Erik ten Hag skulle forlade posten.

Manchester Evening News skriver, at Jose Mourinho har fortalt fortrolige kilder, at han “ville gå” hele vejen til Manchester for at blive træner for United igen.

Da Jose Mourinho var træner for Manchester United nåede han at være med på sidelinjen i 144 kampe med en PPG (Points Per Game) på 1,97. Han blev fyret i december 2018 grundet manglende progressioner med holdet.

Den dobbelte Champions League-vinder er efter sigende gode venner med United medejer Sir Jim Ratcliffe. Det lader dog ikke til, at Mourinho forventer en henvendelse fra sin tidligere klub. Manchester Evening News beretter nemlig også, at Manchester United ikke ønsker et genansætte træneren.

Den nuværende United-manager Erik ten Hag sætter ny PL-rekord med 13 nederlag i sæsonen i det 4-0 nederlag mod Crystal Palace mandag aften. Han har siden sin ankomst i 2022 været med til 110 kampe med en PPG på 1,91.

United ligger på ottendepladsen i Premier League-tabellen. Hvis holdet ender uden for top syv vil det være første gang siden 1990. De 18 nederlag, United har lidt denne sæson, er det højeste i en sæson siden 1977-78.

1 kommentar
  1. Hmm lidt interessant at Mourinho med hans flotte CV blev fyret pga manglende progression med den PPG, sammenlignet med EtHs ikke så flotte CV og en smule dårligere PPG…..dog for 34 kampe færre.

    Men denne sæson har virkeligt været elendig på alle parametre, og står i stærk kontrast til sidste sæson.

    Flest nederlag, færrest scorede mål, minus på målscoren…..ja dobbelt liga nederlag til Palace, nr 14 i Premier League….

    Det kan jo ikke fortsætte en sæson mere, trods alle de rekord mange skader bør en trup som Uniteds kunne præstere bedre.

    Når der er sagt, nej tak til Mourinho.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Joachim Andersen: »Højlund må lære at blive på benene«

Næste artikel

Tirsdagens rygter

ANNONCE