Mason Greenwood mod Brentford

MEN: Nu fjernes Greenwood fra FIFA 22

Mens hele fodboldverdenen venter på en endegyldig afgørelse i sagen om Mason Greenwood, tager nu også spilgiganten EA Sports afstand til United-angriberen.

Fans af Manchester United verden over måtte søndag morgen samle kæben op fra jorden, da klubbens nok største talent blev beskyldt for vold og tvungen samleje via ekskærestens Instagram. Sidenhen er den tidligere fanfavorit blevet taget af holdet, suspenderet af sponsorer, og nu vil han heller ikke længere indgå i offline-delen af det populære fodboldsimuleringsspil FIFA 22. Det skriver Manchester Evening News.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Dette sker i forbindelse med spillets seneste opdatering, som i dag er blevet lanceret på tværs af spillets platforme. Foreløbig er Greenwood dog stadig at finde i det online Ultimate Team-univers.

Mason Greenwood har været varetægtsfængslet, siden han i søndags blev arresteret af politiet, som ifølge en udtalelse fra Greater Manchester Police, har fået ekstra tid til at forhøre den 20-årige. Her bliver det ligeledes nævnt, at offeret er blevet tilbudt hjælp fra specialister.

Hermed former der sig en bred afstandstagen til angriberen, som øjensynligt har meget lange udsigter til flere aftener på drømmenes teater.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
33
Shares
Forrige artikel
Mason Greenwood

Blog: Stil jer på kvindernes side, Manchester United

Næste artikel

Manchester United i officiel udmelding: Vi fordømmer alle former for vold

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
33
Share