MEN: Shareholders United tøvede og klubben blev solgt

Ifølge avisens kilder, så havde Shareholders United – som nu hedder Manchester United Supporters Trust – nået frem til en aftale med med en…

Ifølge avisens kilder, så havde Shareholders United – som nu hedder Manchester United Supporters Trust – nået frem til en aftale med med en verdensomspændende investeringsbank til en værdi af 600 mio. pund.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Dette skete blot få dage før Malcolm Glazer købte klubben ved at sikre sig John Magnier og JP McManus”s aktier.
Men Shareholders United bakkede tilsidst ud af aftalen, da det ville kræve lån hos hedgefunds i USA, hvilket organisationen mente var både uansvarligt og amoralsk, da det ville betyde renter på op til 20%.

Denne handling så Malcolm Glazer tilsyneladende intet i vejen med. Således er størstedelen af hans lån finansieret gennem 3 hedgefunds i New York.

Ifølge organisationen, så kan de stadig få en aftale med investeringsbanken igen, hvis Malcolm Glazer på et tidspunkt – som det forventes – sælger enten hele eller dele af Manchester United, eller simpelthen bliver tvunget ud på grund af gælden.

“Efter overtagelsen af Glazer-familien begyndte besluttede MUST at bygge op til den dag, hvor supporterne en dag kan eje klubben, om det så er 3, 10 eller 100 år,” udtaler MUSTs næstformand Sean Bones til avisen.

“Det er vigtigt at hvis Glazer ikke får betalt sin afbetaling på gælden, så er supporterne i Manchester United i en position hvor de kan sikre og redde klubben,” afslutter han.

Du kan selv blive medlem i Manchester United Supporters Trust for kun 130 kroner om året – 11 kroner om måneden – og dermed være med til at gøre et forsøg på at få klubben ud af Glazers hænder på fredlig vis.

Læs mere på Joinmust.org

Forrige artikel

Lyon klar til bytte med van Nistelrooy

Næste artikel

Surpriiiiiiiiiiiiiiiiiiise

ANNONCE