MEN: United overvejer forfremmelse af ungdomstrio

Ifølge Manchester Evening News overvejer United at give en større førsteholdsrolle til Ethan Laird, Largie Ramazani og Hannibal Mejbri.

Manchester United har solgt ud og er blevet ramt af skader, som er resulteret i en tynd trup, men det skulle Solskjær og co. eftersigende have en løsning på; de går nemlig “The United Way” og forfremmer ungdomsspillere som erstatning.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Først og fremmest er det Ethan Laird, der kan se frem til en større rolle i førsteholdstruppen. Højrebacken har allerede fået førsteholdsdebut i denne sæson, og med en plads fri i truppen efter Ashley Youngs skifte til Inter ligner det, at der er plads til Laird.

Den anden spiller, der kan se frem til en større indfasning i truppen, er Largie Ramazani. Han har etableret sig som en spændende wing i ungdomsgruppen, og med Rashfords kommende fravær kunne der måske være plads til Ramazani.

Den sidste spiller er blot 16-årige Hannibal Mejbri, der kom til fra Monaco sidste år, som har set yderst spændende ud for ungdomsholdet og ligner en af Uniteds mest talentfulde spillere, og med skader til Paul Pogba og Scott McTominay skal man ikke virke for overrasket, hvis den unge midtbanespiller får minutter.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Neville langer ud efter United-ledelsen og Woodward

Næste artikel

Sergio Romero involveret i biluheld

ANNONCE