MEN: United var ikke efter Fabinho

Ifølge det normalt velinformerede medie Manchester Evening News havde United ikke snøren ude efter Fabinho, der i går blev bekræftet hos Liverpool.

Brasilianske Fabinho har ifølge rygtesmede længe været på radaren i Manchester United. I går blev midtbanespilleren så præsenteret hos ærkerivalen Liverpool, og flere medier meldte samtidig, at Merseyside-klubben har ‘stjålet’ Monaco-spilleren for snuden af Mourinho.

Det narrativ maner Manchester Evening News, der normalt har sine kilder i orden, dog til jorden. Mediet henviser til, at de allerede sidste år kunne bekræfte, at José Mourinho vendte tommelfingeren nedad til et Fabinho-køb, da han hellere ville have Eric Dier eller Matic.

Sidstnævnte er som bekendt i United nu, og i forlængelse deraf skriver MEN, at Mourinho til dette transfervindue har sat sin kærlighed på en anden brasiliansk midtbanespiller, Fred, fra Shakthar Donetsk. Flere medier skrev i sidste uge, at der var tætte forhandlinger mellem klubberne, og Fabinho skulle altså igen ikke være på United-managerens ønskeliste.

Billedet er malet før
Manchester Evening News bruger samtidig tidligere Liverpool-transfers med samme tidslinje som belæg. I 2015 købte dette års Champions League-finalist både Firmino og Christian Benteke, og i begge tilfælde gik der kort forinden rygter om, at United ville have dem. Rygter, der ingen hold havde i virkeligheden.

Så selvom der har været historier om en mulig Fabinho-transfer, så er der ifølge Manchester Evening News intet, der tyder på, at Fabinho skulle have valgt Liverpool fremfor United. Manchester United gjorde aldrig noget for at hente brasilianeren.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Scholes håber på Bale - men tvivler på skifte

Næste artikel

Telegraph: United tæt på ung højreback

ANNONCE