MEN: Varane håber på kontraktforlængelse trods kommunikationsfejl

Trods kommunikationsfejl angående hans kontraktudløb, håber Raphaël Varane at klubben vil aktivere den et-årige forlængelse i hans kontrakt.

Manchester Evening News skriver, at Varane ved sin overgang fra Real Madrid til United i august 2021 blev præsenteret med en kontrakt, der løb indtil 2025. Dette er dog en fejl. Den 30-årige franskmands kontrakt udløber i juni 2024. Manchester United har dog mulighed på at forlænge den med et ekstra år.

Det er ikke første gang, at United har begået en kommunikationsfejl vedrørende kontrakter. En lignende situation opstod med Nemanja Matic i juli 2020. Matic blev fejlagtigt præsenteret med en kontrakt frem til 2023. Dette på trods af, han faktisk havde indgået en to-årig aftale med mulighed for forlængelse.

Varane, der vendte tilbage til startopstillingen sidste uge, har startet i begge de seneste opgør. Før dette var han kun startet i én af de foregående 13 kampe. Dette skabte bekymring om hans faste plads i truppen.

MEN beretter, at den erfarne forsvarsspiller ønsker at blive i Manchester United.

Varane, der startede på venstre side af forsvaret mod Bayern og Liverpool, viste sit værd trods tidligere tvivl om hans egnethed til rollen. Ovenpå opgøret mod Liverpool blev han sågar kåret som kampens spiller.

Varanes ønske om at forblive en del af Manchester United kan vise sig at blive afgørende, og forhåbentlig kan klubben rette op på den tidligere kommunikationsfejl og sikre en forlængelse af den erfarne forsvarsspillers kontrakt.

Varane vil være fri til at forhandle en forhåndsaftale med en udenlandsk klub i januar-transfervinduet, hvis United ikke forlænger hans kontrakt indtil 2025.

Forrige artikel

Varane hyldes for sin indsats i Liverpool-opgøret

Næste artikel

Forventer ikke at få det travlt i januar

ANNONCE