Medie: Newcastles sportsdirektør skal erstatte John Murtough

Manchester Uniteds fremtidige fodbolddirektør hedder formentlig Dan Ashworth. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at John Murtough forlader klubben. Det skriver Daily Mail.

John Murtough skal ikke længere være director of football, når Ineos og Sir Jim Ratcliffes køb af 25% af Manchester United er gået igennem.

Det skriver Daily Mail i hvert fald.

Afløseren bliver med stor sandsynlighed Dan Ashworth, som lige nu er sportsdirektør i Newcastle. Den stilling har han siddet i siden maj 2022.

Sir Dave Brailsford, som har det overordnede ansvar for Ineos Sports, har tætte forbindelser til Dan Ashworth. Det kan gøre det muligt at lokke sportsdirektøren sydpå til Manchester.

Da ejerskiftet i Manchester United endnu ikke er offentliggjort, bliver John Murtough i sit nuværende job under transfervinduet i januar. Derefter bliver han formentlig ikke fyret, men får derimod en ny rolle i klubben. Det skriver Daily Mail.

52-årige Dan Ashworth var teknisk direktør i Brighton fra 2019 til 2022 med stor succes. Han har også haft en lignende rolle i det engelske fodboldforbund i en lang årrække inden jobbet i Brighton.

 

Forrige artikel

Tyrkisk medie: Tyrkisk giant ønsker at købe Martial

Næste artikel

MEN: Mainoo holder fødderne solidt plantet på jorden

ANNONCE