Menez: Måske United i fremtiden

Jérémy Menez kan sagtens se sig selv i Manchester United-trøjen engang i fremtiden. Således drømmer den 23-årige kantspiller om et skifte til Premier…

Jérémy Menez kan sagtens se sig selv i Manchester United-trøjen engang i fremtiden. Således drømmer den 23-årige kantspiller om et skifte til Premier League, selvom han allerede som teenager havde mulighed for at skifte til et af verdens bedste klubhold.

”Det er svært at tilpasse sig miljøet i og omkring Roma, og da jeg var 15 år gammel, ønskede Alex Ferguson at hente mig til Manchester United,” siger franskmanden ifølge Sport.co.uk og fortsætter.

”Men vi endte med at beslutte, at det var bedst for mig at spille i en mindre vigtig klub. Men engang i fremtiden vil jeg måske alligevel kunne spille for Manchester United.”

Udtalelsen falder næppe i god jord hos AS Roma, der efter en elendig sæsonstart er ved at finde de gode takter fra sidste sæson frem.

Jérémy Menez, der i 2008 blev hentet til hovedstadsklubben fra Monaco for mere end 10 millioner pund, har haft svært ved at leve op til forventningerne hos de italienske vicemestre.

Forrige artikel

Mancini: United skal være varsomme

Næste artikel

Lad hadet blomstre

ANNONCE