Meulensteen til Rashford: Gør som Ronaldo

Den tidligere United-assistent René Meulensteen opfordrer Marcus Rashford til at kigge på Cristiano Ronaldo som rollemodel, så englænderen kan blive succesfuld i Manchester United.

Marcus Rashford står i skrivende stund i en periode sin karriere, hvor han skal forvandle sig fra talent til stjerne. Det er naturligvis nemmere sagt end gjort, og derfor har den tidligere United-assistent René Meulensteen en idé til, hvordan Rashford kan tage det spring.

– Jeg mener, at han skal bruge Cristiano (Ronaldo, red.) som rollemodel. Jeg siger ikke, at han kan blive den næste Ronaldo, da jeg mener, at Ronaldo er noget for sig selv, men Marcus kan skabe sit eget ry som en fantastisk spiller, hvis han vil det nok, siger Meulensteen, og fortsætter:

– Det kommer kun ved at score flere mål, vinde flere kampe og løfte flere trofæer. Rashford har spillet de fleste af sine kampe som kantangriber, ligesom Cristiano, men for at score de mål, skal man komme ind i de centrale positioner, hvor man har en større chance for at score. Det lærte Ronaldo, og det ligner, at Solskjær vil lære Rashford at gøre det samme.

Marcus Rashford fik fuld spilletid i Englands 4-0-sejr over Bulgarien, hvor han spillede en flot kamp og var afgørende i flere af Englands scoringer. Det skal han forsøge at gentage igen på tirsdag, når englænderne får Kosovo på besøg i EM-kvalifikationen.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Denis Irwin: Pogba er nøglen til United-succes denne sæson

Næste artikel

Mirror: United overvejer van der Sar som teknisk direktør

ANNONCE