Mitchell skal lære i Amerika

Demetri Mitchell er for første gang med United på en pre-season tour, og det skal han benytte til at slå sit navn fast.

For første gang i sin karriere rejser Micthell med førsteholdet, og engelske medier forventer, at han får spilletid på pre-season touren, da både Shaw og Rojo er ude med skader. Det engelske stortalent spillede venstrekant som ungdomsspiller, men da U23 mandskabet manglede en back, blev han omskolet, og det var også som forvarsspiller, at han fik sin debut på Old Trafford. Det skete i sæsonens sidste Premier League kamp mod Crystal Palace, og efter kampen var Mitchell selv tilfreds med sin præstation. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den tidligere United back Denis Irwin er imponeret over den unge Mitchell, som han selv overværede træne i Los Angeles tirsdag morgen. 

– Jeg har set ham spille for U23 holdet og var imponeret. Det er tydeligt, at han begyndte sin karriere som kant, og det kan stadig aflæses i hans spil ligesom tilfældet er med Valencia, siger Irwin. 

– Han spillede en fremragende kamp mod Crystal Palace, og det bliver en stor oplevelse for ham at være med på tour for første gang, hvor han skal lære af senior spillerene, hvad der er forventet af en spiller på dette niveau. Han skal lære mere om det hårde arbejde og den dedikation, der kræves af alle United spillere. 

– Jeg tror, det vil gøre en verden til forskel for hans selvtillid, og jeg er spændt på at se, hvordan han udvikler sig. Venstre back er en positon, som mange spillede sidste år. Darmian, Blind, Rojo, Shaw, Young. Det kan betyde, at det er en åbning for ham. 

Denis Irwin spillede over 500 kampe for United i løbet af sin karriere. Højdepunktet var, da han startede inde som venstreback i den legendariske Champions League finale mod Bayern München i 1999. 

 

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

Forrige artikel

Lukaku slår United-rekord på Twitter

Næste artikel

Silvestre: Martial skal være mere fokuseret

ANNONCE