Mkhitaryan: Jeg gør det for min far

Henrikh Mkhitaryan siger, at hans fars tragiske død har gjort ham meget opsat på succes.

Han har vist sig fornemt frem i sine to første kampe i United-trøjen. Det er tydeligt at se, at Henrikh Mkhitaryan har mange af de kvalititeter, der skal til, for at blive en stor succes i klubben. 

Det drive, han går på banen med, kommer dog også som følge af en tragisk begivenhed i Mkhitaryans unge år, da faderen gik bort i en alder af blot 33 år, grundet en hjernesvulst. Dødsfaldet har naturligvis altid fyldt meget, men det har også givet ham enorm vilje efter at blive så god som muligt. 

– Han var mit forbillede, og han var altid en stor motivation for mig som barn. Han spillede også som professionel, og det var den store drøm om at følge i hans fodspor, der for alvor kickstartede min motivivation med fodbolden, siger Mkhitaryan i følge BT Sport. 

– Senere blev det min drøm at færdiggøre det arbejde, som han havde påbegyndt. Hans død var selvfølgelig et hårdt slag, men vi var nødt til at fortsætte. Jeg håber bare, at han kigger ned på mig og er stolt over de ting, jeg gør.  

– På den ene side fik det mig til at blive voksen tidligt, men på den anden side har jeg nok manglet en faderfigur i mit liv, da jeg var meget ung, da det skete. Jeg skylder min mor alt, for at jeg alligevel er kommet så langt, som jeg er. 

Næste gang Henrikh Mkhitaryan og resten af Manchester United skal i aktion er lørdag, når Galatasaray er modstanderen i Sverige. 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Medie: United og Juve enige

Næste artikel

Premier League ændrer på ungdomsligaen

ANNONCE