Mølby langer ud efter ‘desperate’ United

– Hvis man ser på de 25 bedste spillere i verden lige nu, så har Manchester United ikke en eneste af dem, lyder det blandt andet fra Jan Mølby i et blogindlæg.

Jan Mølby er ikke imponeret over den retning, tingene tager i Manchester United. Den tidligere Liverpool-spiller mener, at United er langt fra at kunne konkurrere med de andre topklubber.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det skriver han i et blogindlæg på tv3sport.dk. Ifølge fodboldeksperten, betaler klubben i disse dage prisen for manglende investering over en årrække, da man har haft en tendens til at overvurdere egne spillere.

– Ferguson sluttede eksempelvis med at melde ud, at Phil Jones havde alle muligheder for at blive den næste Duncan Edwards, stortalentet, der døde i forbindelse med flykatastrofen i München i 1958.

– Man er vant til, at de store penge blev brugt på spillere, der kunne afgøre kampe – typer som Wayne Rooney, Robin van Persie og Juan Mata.

Desperate United

– Nu er Luke Shaw og Ander Herrera indtil videre kommet til, men ligesom Rojo kommer de to ikke til at afgøre et hav af kampe for Manchester United.

Liverpool-legenden er ligesom Paul Scholes bange for, at det ene år uden titler kan erstatte det næste, hvilket i sidste ende kan ende med, at klubben kan ende som Liverpool. Der mangler kvalitet.

– Manchester United har brug for mindst fire-fem nye spillere, og jeg er sikker på, at man over de kommende uger også vil vise store ambitioner. Man vil formentlig komme op og bruge mindst halvanden milliard kroner.

– Men hvad får man for de penge? De vil komme til at betale dyrt for de næstbedste. De sælgende klubber ved jo præcist, hvor desperate Manchester United er.

Ingen topspillere gider til United

Ifølge Mølby mangler klubben kvalitet alle steder i truppen, og vil man tiltrække de bedste spillere i verden, vil det koste klubben dyrt.

Og den manglende Champions League betyder, at United kan være nødt til at undvære spillere fra øverste hylde. Spillere, der heller ikke engang er at finde i den nuværende trup.

– Hvis man ser på de 25 bedste spillere i verden lige nu, så har Manchester United ikke en eneste af dem. Og de kan nok heller ikke få fat på nogen af dem.

– Det er en situation, som klubben vel ikke har stået i siden første halvdel af halvfemserne – for mere end 20 år siden.

– Da vi så Manchester Uniteds holdkort i lørdags før Swansea-kampen, stod det helt klart, hvor store problemer Manchester United har lige nu.

– Jesse Lingard og Tyler Blackett kan måske blive store profiler en dag. Men de er det ikke endnu.

Jan Mølby arbejder til dagligt som ekspert og kommentator hos Viasat. Du kan læse bloggen i dens fulde længde her.

 

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Optakt: Sunderland – Manchester United

Næste artikel

Medier: Angel di Maria tæt på Manchester United

ANNONCE