Mou: Lindelöf skal have tid

José Mourinho forklarer, hvorfor Victor Lindelöf ikke var med i truppen i gårsdagens kamp mod West Ham. Svenskeren skal vænne sig til livet i England, lyder det fra manageren.

Det undrede mange, at Victor Lindelöf end ikke var på bænken, da Manchester United i går åbnede Premier League-kampagnen. Svenskeren er købt dyrt ind, men José Mourinho forventer, at forsvarsspilleren skal have lidt tid.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Det var for tidligt for ham at spille mod Real Madrid, men der var både Bailly og Jones ude med karantæne. Jeg har før haft spillere, der er kommet til Premier League og har haft det svært. Det er meget normalt, siger portugiseren til The Independent.

– I 2004 hentede jeg Ricardo Carvalho til Premier League, og han var en fantastisk forsvarsspiller, og han blev en af de bedste forsvarsspillere i ligaen i det seneste årti, men han havde det også svært i starten. Vi tager det et skridt af gangen med Victor, for han er en fantastisk spiller.

I sidste sæson blev Henrikh Mkhitaryan hentet til United, og Mourinho henviser ligeledes til ham som en af de spillere, der havde det svært i starten, men som lige så stille kommer efter det.

 

QUICK LINKS

Forrige artikel

Rejsetilbud: Oplev til Manchester derby på Old Trafford

Næste artikel

Ferdinand: United burde have købt Neymar

ANNONCE