Mourinho fyrer mere op under ordkrig med Conte

Jose Mourinho sendte i går endnu en pil mod Antonio Conte, der tidligere er blevet dømt for matchfixing.

På pressemødet forud for FA Cup-opgøret mod Derby blev Jose Mourinho beskyldt for ikke at være glad, blandt andet fordi han ikke viser det på sidelinjen, som man ser andre managers gøre det.

Til det svarede portugiseren, at han ikke lignede en klovn som andre, hvilket fik Chelsea-manager Antonio Conte til at svare tilbage i går. Chelsea-chefen mente at Mourinho var senil og gammel.

Men her slutter ordkrigen mellem de to managers ikke. Jose Mourinho havde endnu en stikpille til Conte, da han i går udtalte sig efter sejren mod Derby.

– Jeg er ikke skuffet over hans kommentarer, men synes pressen skulle undskylde til både ham og mig, for de spørgsmål han fik var forkert og fremprovokerede en reaktion. Jeg blev spurgt ind til mig selv, og så bliver spørgsmålet til Conte formuleret som om, at jeg mener han er en klovn.

– Jeg forstår hans reaktion, men snakkede bare om mig selv. Alle ved, at jeg ikke har behov for at Chelsea-manageren skal fortælle mig om at jeg har lavet fejl i fortiden, eller hvad jeg vil lave i fremtiden. Jeg har aldrig sagt at jeg var fejlfri, men vil sige det hører fortiden til og at jeg nu kontrollerer det bedre.

– Det eneste jeg her til sidst vil sige er, at noget der aldrig er sket for mig – og aldrig nogensinde vil ske – er, at jeg bliver dømt for matchfixing, lød det fra Mourinho.

Den sidste kommentar er uden tvivl en hentydning til Antonio Conte, der tilbage i 2011 da han stod i spidsen for Sienna blev dømt for matchfixing i en kamp mod Albinoleffe, ligesom der var beskyldninger om flere andre aftalte kampe.

Det endte med en karantæne på 10 måneder til Conte, hvilket dog blev ændret til fire måneders karantæne, da Conte drog til Juventus.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Mourinho: Vi blev ved med at holde presset

Næste artikel

Mark Hughes fyret i Stoke

ANNONCE