Mourinho om Pogba-forhold: Lad være med at lyve

José Mourinho udtaler på dagens pressekonference, at medierne skal lade være med at fortælle løgne, og at han aldrig har været gladere for Paul Pogba end han er i øjeblikket.

Forholdet mellem José Mourinho og Paul Pogba har været meget i mediernes søgelys de sidste par uger. Især da Pogba efter 2-1 sejren over Leicester udtalte, at han ikke kunne forklare, hvordan han havde det i klubben uden at få tildelt en bøde.

Men ifølge Mourinho, så har forholdet aldrig været bedre.

– Sandheden er, at vi har været sammen i to år og et par uger nu, og jeg har aldrig været så glad for ham som jeg er lige nu, forklarede Mourinho under dagens pressekonference.

– Det er sandheden. Jeg kan ikke forlange mere af ham. Han kom her på en mandag og trænede i tre dage. Jeg spurgte om hans hjælp til en vigtig kamp, hvor holdet havde problemer. Han gjorde det bedre og spillede i længere tid end vi kunne forvente.

Pogba udtalte efter fredagens kamp, at han gjorde det for fansene og for holdet. Flere journalister så det som en stikpille til den portugisiske manager, at Pogba ikke nævnte ham, men det passer Mourinho helt fint.

– Det er præcis det jeg vil have [at han spiller for fansene og holdet, red]. Det er det jeg forlanger fra mine spillere. Han arbejder godt, spiller godt og han gør det for fansene og holdet. Det er det jeg vil have og jeg kunne ikke være gladere end jeg er lige nu.

– Jeg er ligeglad [med Pogbas kommentarer efter kampen]. Jeg vil have, at han skal spille godt og jeg vil have, at han gør det for holdet og fansene.

– Jeg må tage ham i forsvar. I kan skrive, hvad I vil om ham og I kan skrive, hvad I vil om mig. Men lad venligst være med at fortælle løgne. Sæt ham ikke i en situation, hvor folk tror han ikke er en høflig og dannet ung mand. For det er han.

– Vi har aldrig været oppe at slås. Vi har aldrig haft en ophedet diskussion. Der er respekt og jeg har ikke problemer med ham.

Mourinho fortæller yderligere, at han aldrig har givet Pogba en bøde. I de to år han har stået i spidsen for klubben, er Anthony Martial den eneste spiller, der har modtaget en bøde. Det skete i forbindelse med fødslen af hans andet barn, hvor han ikke orienterede klubben om, at han ikke kom tilbage til Carrington.

Mourinho bekræfter også på dagens pressekonference, at Antonio Valencia fortsat er anfører.

– Han [Pogba, red.] er en ung fyr med en god personlighed. Han er vokset op i akademiet og er normalt fast starter. Han har egenskaberne til at blive anfører i fremtiden og vil stadig være det i enkelte kampe nu, men når Antonio [Valencia, red.] kommer tilbage, så vil han igen være anfører.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Blog: United skal udnytte overkommeligt startprogram

Næste artikel

Skadesopdatering: Lingard er tilbage

ANNONCE