Mourinho om Zlatan: Han sætter eksemplet

José Mourinho er lykkelig over at have Zlatan Ibrahimovic på sit Manchester United-mandskab. Han sætter eksemplet for resten for resten af holdet, mener portugiseren.

Zlatan Ibrahimovic er ikke blot Manchester Uniteds topscorer, han er også rollemodel og eksempel for alle i klubben. Så kontant er José Mourinho, når det kommer til den 35-årige svenske angriber.

– Jeg ved ikke, om leder er det rigtige ord at bruge, men jeg ved, at han sætter et eksempel, siger Mourinho ifølge Evening Standard, inden han kommer med et eksempel på svenskerens mentalitet. 

– Han er fantastisk. Det var egentlig meningen, at han ikke skulle spille imod Northampton. Men fordi vi tabte den forgående kamp, så kom han hen til mig og fortalte, at han alligevel ikke ønskede de tre fridage, jeg ellers ville have givet ham.

– “Jeg har lyst til at tage med til den kamp, fordi holdet måske behøver mig”. Han spiller, fordi han er en vigtig spiller, og fordi han spiller virkelig godt.

Zlatan Ibrahimovic har i alt fundet netmaskerne seks gange i sine 11 optrædener for Manchester United. Den store svensker mangler blot to mål for at nå 400 mål i karrieren. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Mané ikke i tvivl: Vi slår United

Næste artikel

Dortmund-ejer undrer sig over Mkhitaryan-skifte

ANNONCE