Dortmund-ejer undrer sig over Mkhitaryan-skifte

Borussia Dortmunds ejer, Hans-Joachim Watzke, undrer sig over, hvorfor Henrikh Mkhitaryan i sommer valgte at skifte fra den tyske storklub.

Henrikh Mkhitaryan tog i sommer turen fra den tyske storklub Borussia Dortmund til Manchester United for omkring 30 mio. pund, dog uden den store succes indtil videre.

Armenerens start kommer dog ikke bag på Dortmund-ejer Hans-Joachim Watzke, som husker, at det også tog noget tid, før armeneren slog til i den tyske klub, hvor han først for alvor kom i gang i sin tredje sæson.

Det undrer derfor Watzke, at Mkhitaryan ikke blev og byggede videre på formen i Dortmund, hvor han i den seneste sæson blev kåret til årets spiller i Bundesligaen efter 11 mål og 15 oplæg.

– Enhver intelligent spiller burde før et skifte overveje, hvilke slags omgivelser det er, de tager hen til, siger Watzke til magasinet Kicker.

– Når du spiller i omgivelser, hvor tingene fungerer, som i Dortmund, så er det ret mærkeligt at ville give det op igen – især når tingene endelig er begyndt at fungere for dig efter en lang tilvænningsperiode.

Grundet blandt andet småskader er det indtil videre kun blevet til fem optræneder for Henrikh Mkhitaryan i Manchester United-trøjen. Armeneren har stadig sin første scoring til gode.

José Mourinho har bekræftet, at den 27-årige offensivspiller er blevet sin skade kvit og klar til aftenens brag mod Liverpool.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho om Zlatan: Han sætter eksemplet

Næste artikel

Startopstillingen mod Liverpool

Relaterede artikler
Total
0
Share