Mourinho tiltalt for anden gang på en uge

Ovenpå sin bortvisning i pausen af weekendens kamp mod Burnley, står Mourinho nu over for endnu en tiltale fra det engelske fodboldforbund.

Kort inden pausefløjtet i weekendens kamp mod Burnley, appellerede United-spillere og manageren for et straffe begået mod italienske Matteo Darmian. Mark Clattenburgs fløjte forblev imidlertid tavs, og det var Mourinho utilfreds med.

I pausen lod han sine frustration gå udover Clattenburg, der kvitterede med at sende portugiseren på tribunen. Og nu står Uniteds manager med endnu en tiltale fra det engelske fodboldforbund, FA.

Mourinho har indtil fredag aften til at komme med sin forklaring, men allerede mandag havde han givet forklaring på en anden sag.  Her er han tiltalt for de kommentarer, han var kommet med forud for opgøret mod Liverpool omhandlende valget af kampens dommer, Anthony Tyler.

Ifølge BT Sport vil straffen for kommentarene forud for Liverpool-kampen resultere i en bøde. Mediet skriver dog, at United-manageren kan se frem til at skulle se et par kampe fra tribunen som en straf for bortvisningen mod Burnley. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Vieira beundrer Mourinho

Næste artikel

Truppen mod Fenerbahce

Relaterede artikler
Total
0
Share