Mourinho understreger: Må ikke lave de fejl i forsvaret

José Mourinho fortæller på pressemødet, at kampen kunne være gået flere veje. Portugiseren understreger dog, at holdet lavede alt for mange forsvarsfejl i kampens indledende fase.

Som vi kunne skrive tidligere, var Jose Mourinho generelt tilfreds med sit holds indsats i dagens 4-0-dukkert mod portugiserens tidligere klub.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Men på det efterfølgende pressemøde understreger Uniteds manager, at de defensive, individuelle fejl blev for kostbare.

– I første minut kan du analysere målet og med det samme se, hvad der skete; vi lavede helt utrolige fejl i defensiven. Individuelle forsvarsfejl, og du kommer til at betale for det, siger Mourinho ifølge Sky Sports.

– Hvis du udligner eller scorer til 2-1, mens den står 2-0, så har du en stor chance – for i forhold til selve fodboldspillet følte holdet sig ret godt tilpas på banen.

– Men når du har en strategi, så kan du ikke lade modstanderen score i første minut. Efter det, ændrede kampen sig fuldkommen. Din game-plan ryger ud af vinduet. Men vi kom hertil for at have en offentlig indstilling.

Nødt til at tage risici i anden halvleg

Hvor håbløst det end måtte have set ud, gik United ud til anden halvleg med en offensiv tilgang. Ud gik Marouane Fellaini, og ind kom Juan Mata. Desværre blev holdet straffet af Chelseas skarpe kontramænd.

– Vi ønskede at skabe chancer, vi ønskede at lave mål. Det viste vi med det samme efter 1-0-målet, hvor vi havde flere chancer. I sidste ende tror jeg, at Courtois havde flere redninger end De Gea.

– Jeg fortalte så spillerne, at vi måtte tage risikoen i anden halvleg, velvidende, at de er rigtig gode på kontraangrebene. Men havde vi scoret et mål, som vi næsten gjorde, kunne kampen være endt fuldstændigt anderledes. Men det var bare en af de dage, hvor vi endte med at give modstanderen fordelen i stedet.

– Allerede efter 20-25 minutter var de på vej til at vinde 2-0. Efter det spillede de godt, de var kompakte i forsvaret og de gjorde det, de er bedst til – nemlig at udnytte deres evner på kontraen.

– I anden halvleg spillede vi med Rashford inde centralt for at skabe mere mobilitet på Zlatans position. Vi spillede så med to midtbanespillere og havde ingen problemer overhovedet, vi havde kontrol over kampen; men denne kontrol er også en smule farlig, når Chelsea har så gode spillere i omstillingsfasen. Og de ventede bare på det.

I sidste ende måtte Mourinhos tropper altså tage hjem med en lussing på hele 4-0. Onsdag skal holdet forsøge at revanchere sig, når Manchester City kommer på besøg i ligacuppen.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Chelsea-målscorere: Dominerede fra start til slut

Næste artikel

Conte: Kunne kun høre Uniteds fans

ANNONCE