Mourinho utilfreds efter uafgjort

José Mourinho er utilfreds med, at hans hold endnu en gang lukkede to mål ind efter dødbolde og ikke formåede at score på holdets chancer.

Efter Leicester kampen kritiserede José Mourinho sine spillere for deres umodne præstationer i forskellige episoder af kampen. I dag blev der på Old Trafford igen scoret to mål mod United.

Det er Mourinho selvsagt ikke tilfreds med, og det gav han udtryk for efter kampen.

– Jeg ved ikke, hvordan det er muligt, at de scorer to mål. De scorer på et frispark og så efter klumpspil i feltet. De besøgte vores felt to gange, men vi skal være skarpere.

– Spillerne kæmpede flot i anden halvleg, hvor de var nede med to. Jeg kan ikke sætte noget på mine spilleres præstation, siger Mourinho efter kampen.

Efterfølgende blev Mourinho forholdt, at United nu er mindst 12 point efter Manchester City, der først spiller i morgen, men til det mener Mourinho, at der er forskel på de to klubber.

– Et er en stor fodboldklub, noget andet er et stort fodboldhold. Det er to helt forskellige ting. 

– Vi eer i gang med anden sæson med opbygning. Manchester City køber backs for samme pris som angribere. Når man taler om store klubber, så taler man om klubbernes historie.

Og selvom United har brugt mange penge Mourinho ved roret, så er det endnu ikke nok, mener portugiseren. Dermed er der lagt op til, at der kan blive brugt penge i januar transfervinduet.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Startopstillingen mod Burnley: Zlatan med fra start

Næste artikel

Dyche er stolt at sit hold

ANNONCE