Mourinho varsler ændringer i startopstillingen

Nogle United-spillere får lov at bevise deres værd mod Bournemouth onsdag aften. Andre har allerede brændt deres chancer for at spille FA Cup-semifinalen med deres indsats mod West Bromwich, siger Jose Mourinho.

Paul Pogba, Alexis Sanchez, Juan Mata og Ander Herrera risikerer alle at blive vraget til en af sæsonens vigtigste kampe, FA Cup-semifnialen mod Tottenham. Overfor avisen The Telegraph truer Jose Mourinho med at svinge øksen efter det pinlige 1-0-nederlag på Old Trafford til West Bromwich. 

– ‘At rotere’ er ikke det rigtige ord. Hvis jeg spiller en mand mod Bournemouth, og han er fantastisk, så spiller han semifinalen, siger United-manageren. 

– Det er en mulighed for nogle for at spille sig på holdet til Spurs-kampen. Og nogle af de andre spillere (som spillede mod West Brom, red.), de har ikke en plads på holdet mod Spurs. Det har de ikke. 

På spørgsmålet om hvorvidt han ville bekræfte, at han ville vrage nogle af de spillere, som underpræsterede i weekendens nederlag, fandt portugiseren den småsarkastiske tone frem. Men bekræftede ikke desto mindre.

– Hvilke kriterier skulle jeg ellers udvælge mit hold ud fra? Jeg kender kun til at vælge spillere, ud fra hvordan de spiller. Vil du hellere have mig til at vælge ud fra deres prisskilt, deres løn, deres smukke ansigt eller…. Jeg kan kun vælge ud fra præstationerne, siger Jose Mourinho. 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rejsetilbud til en eventuel FA Cup-finale

Næste artikel

Europæiske giganter venter i USA

Relaterede artikler
Total
0
Share