Mourinho: Vi er sikret Champions League

José Mourinho er glad for de tre point, selvom han ikke mener, at uafgjort havde været et uretfærdigt resultat.

Det var ikke en overbevisende sejr fra Manchester United, der endte med at sikre sig de tre point, da Marouane Fellaini sikrede sejren i tillægstiden.

– Hvis det var blevet uafgjort havde det ikke været uretfærdigt. Arsenal havde en god kamp, de forsvarede godt, men vi var holdet, der forsøgte at vinde og kreerede flest chancer. Vi var heldige med at score, men var bedst i de sidste 20 minutter, udtaler José Mourinho til Sky Sports.

Mourinho gjorde opmærksom på, at klubben nu har sikret sig en plads i top 4 efter dagens sejr.

– Vi fik tre point og sikrede os en plads i Champions League. Men vi mangler stadig fire point for at slutte på anden pladsen, hvilket vi går efter.

– Jeg syntes, at vi havde brug for større tilstedeværelse i boksen, og jeg mente vi ville dominere mere på kanterne med Martial og Sánchez.

Arsène Wenger stod i dag i spidsen for Arsenal i sin 60. kamp mod Manchester United, hvilket også bliver hans sidste på Old Trafford. Det resulterede i, at Sir Alex Ferguson inden kampen overrakte franskmanden en gave.

– Jeg synes vi gjorde det fremragende som klub. Det betød mest for Sir Alex at gøre det. Jeg har kun spillet mod Mr. Wenger tre eller fire gange som United-manager.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

- Fellaini kan score med næsen, så længe den går ind

Næste artikel

Mourinho tror, at Fellaini bliver

ANNONCE