Mourinho: Vi har været fænomenale – til tider

Manageren opfordrer sine spillere til at træde i karakter og få et godt resultat med hjem fra Spanien.

Manchester United gæster i aften Celta Vigo i semifinalen i Europa League. 

Og spørger man José Mourinho, er det nødvendigt, at spillerne træder i karakter og spiller op til deres bedste for at sikre et godt udgangspunkt før returkampen i næste uge. 

– Det vigtigste er at være klar til begivenheden og gribe det ordentligt an. Det er ret normalt at se spillere nå vigtige øjeblikke, hvorefter de mister deres identitet og ikke er mentalt stærke nok til at gribe øjeblikket, siger Mourinho til MUTV. 

United har været igennem endnu en frustrerende sæson uden Champions League og en vedvarende placering udenfor top fire. Ifølge portugiseren har United dog glimtvist vist den klasse, der skal til for at spille med i toppen. 

Han opfordrer samtidig fansene til at skrue op for volumen, når spanierne gæster Nordengland om en uge. 

– Det er enormt vigtigt, at spillerne er mentalt stærke og nyder den specielle stemning her. Og så håbe på, at vi på hjemmebane får det bedste ud af Old Trafford. 

– Når det har været tilfældet, har vores hold været fænomenalt, men når det ikke er sket, har holdet ikke haft den samme selvtillid. Lad os håbe, at vi kan få det på Old Trafford, lyder opsangen fra Mourinho.  

Få pladser tilbage: Refundérbar rejse til Europa League-finalen! Læs mere her

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

Valencia vil gøre United-trøjen stolt

Næste artikel

- Vi betaler prisen

ANNONCE