Moyes forventer reaktion mod Liverpool

David Moyes forventer at se sit hold reagere oven på det sløje nederlag til Manchester City i søndags. Det skal gå ud over Liverpool i Capital One Cuppen i morgen.

I morge møder Manchester United ærkerivalerne fra Liverpool i Capital One Cup. Selvom der er tale om den lille af cupturneringerne, hvor de store hold normalt giver chancen til de unge og marginalspillerne, er det også Uniteds chance for at revanchere det pinlige nederlag til Manchester City i søndags.

United-manager David Moyes vil heller ikke være overrasket, hvis hans spillere producerer en trodsreaktion og leverer en god indsats mod Liverpool.

– Hvis der kommer en reaktion, burde folk forvente det. Der vil altid være dage som den (i søndags mod City, red.), og der kommer formentlig flere dage som den. Det håber jeg ikke, men det vil der, for sådan er fodbold. Sådan gør fodbold ved dig, siger han ifølge klubbens hjemmeside.

David Moyes har selvsagt stået over for masser af rivalopgør mod Liverpool før, da han i 11 år hos Everton har styret sine tropper ved Merseyside-derbyerne. Onsdagens opgør er så hans andet mod Liverpool i hans United-tid, og han ser frem til at bruge kampen til at komme videre. 

– Det er en stor kamp for klubben. Det er også en stor kamp for Liverpool. Det er tredje runde af cuppen, og det er et stort opgør. Jeg ser frem til at komme tilbage. Det er, som det altid er: man kan have dårlige resultater, men næste kamp er ikke ret langt væk.

Kampen mod Liverpool starter onsdag aften kl. 20.45.

 

Forrige artikel

Moyes: Vidste det ikke ville være let

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Liverpool

ANNONCE