Moyes tror på avancement

Manchester United kan slå FC Bayern ud af Champions League i aften, men det kræver en mandfolkeindsats over hele linjen, lyder det fra David Moyes.

Manchester United er mere end klar til at byde de forsvarende Champions League mestre op til dans i aften. 

Sådan lyder det fra David Moyes, der dog kræver en særlig indsats fra sine spillere i aften.

– Spillerne skal være teknisk dygtige, når de har bolden. Spillerne skal gøre det bedre, når vi sidder på bolden, men jeg tror også, vi får brug for den samme gejst og beslutsomhed som i den første kamp, hvis vi skal gå videre, siger Moyes til ManUtd.com. 

Efter en hård marts måned, hvor det bl.a. blev til nederlag hjemme mod Liverpool og Manchester City, har United vist bedre takter de sidste par kampe. 

Og det mener Moyes, man kan tage med sig til Allianz Arena. 

– Vi har brug for en virkelig god indsats fra alle mand. Det er en kamp, hvor man ikke kan have nogen med på slæb. Men det er også en kamp, som alle ser meget frem til. Vi er virkelig godt forberedt efter at have slået Newcastle 4-0 i weekenden. Spillerne går ind til kampen med gejst, lyder det fra Moyes. 

United og Bayern spillede 1-1 i det første opgør på Old Trafford. 

De engelske mestre er bl.a. uden Robin van Persie, Rafael og Marouane Fellaini i aften, mens Bayern omvendt må undvære Thiago, Javi Martinez og Bastian Schweinsteiger.  

 

Forrige artikel

Optakt: Bayern München – Manchester United

Næste artikel

Agent: Kroos bliver i Bayern

ANNONCE