Moyes: Vi skal være bedre

David Moyes forstår godt fansenes bekymring for holdets form og siger, at de bliver nødt til at forbedre præstationerne og resultaterne.

Det er næppe ret mange i Manchester United, der synes, at en niendeplads er særlig sjov at befinde sig på, og de mange sejrsvante fans har ikke været blege for at lufte utilfredsheden med holdets nuværende position. 

David Moyes deler dog fansenes frustrationer og erkender, at hans hold bliver nødt til at gøre det bedre.

– Selvfølgelig forstår jeg fansenes bekymringer. De vil have holdet til at vinde. Det vil jeg også. Vi bliver nødt til at prøve at forbedre måden, vi spiller på. Vi bliver nødt til at prøve at forbedre vores resultater, siger han ifølge klubbens officielle hjemmeside.

– Vi havde ellers en række gode resultater, som du rigtigt nok siger. Vi har været inde i en god stime. Vi vil gerne gøre det bedre. Vi bliver nødt til at komme ind i en ny.

Noget af det, der for alvor har manglet for United i denne sæson, er stabilitet. Som den seneste tid har vist, kan holdet sløse en overtidsføring mod Cardiff væk den ene dag og ydmyge Leverkusen på udebane den anden. Det vil Moyes gerne ændre.

– Ja, det er en af de ting, jeg har lagt mærke til. Vi har ikke været så stabile, som vi havde håbet, siger han.

Han og holdet får chancen for at rette op på den kummerlige niendeplads allerede i morgen, hvor Newcastle kommer på besøg på Old Trafford.

Forrige artikel

Zaha benægter forhold til Moyes' datter

Næste artikel

Startopstillingen mod Newcastle

ANNONCE