Mulig Liverpool-sejr ødelægger ikke Solskjærs titelhåb

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Mulig Liverpool-sejr ødelægger ikke Solskjærs titelhåb

22 oktober, 2021 - 18:57
Der er er stadig for meget fodbold at spille fra nu til maj, til at Solskjær smider håndklædet i ringen ved et nederlag på søndag.

Ole Gunnar Solskjær ©Imago

Selvom søndagens brag mod Liverpool dufter af en sekspoints-kamp i Liverpools favør, så føler Ole Gunnar Solskjær, at det er for tidligt på sæsonen at vurdere titelchancer.

Selv hvis United ender med at tabe kampen, så vil han ikke give op.

- I sidste sæson så vi, at alle hold går igennem dårlige perioder, og på det her tidspunkt kan man ikke snakke om titelchancer. Vi jagter dem, og Liverpool er et af de hold, vi i de sidste fire sæsoner har forsøgt at hente, og der har været mange point at skulle hente, siger Solskjær og fortsætter.

- Hver gang du spiller for Manchester United, så går du efter tre point. Det vil være være et stort hul, hvis vi er syv point bagefter, og et point er tæt på, men vi er så tidligt i sæsonen, at alle point tæller lige meget, siger han.

På pressemødet har Solskjær også givet en opdatering på Uniteds skadessituation. Her er der en smule bekymring i, at både Bruno Fernandes, Fred og Marcus Rashford er tvivlsomme til opgøret.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her