MUST sender åbent brev til United

Manchester United Supporters Trust giver i et åbent brev til Manchester United udtryk for, at en stadionudvidelse er essentielt for på lang sigt at få gjort noget ved stemningen på stadion.

José Mourinho rettede atter engang kritik af atmosfæren på Old Trafford efter 2-0 sejren mod Huddersfield i sidste weekend. Det er efterhånden sket en håndfuld gange i løbet af portugiserens snart to år som manager i klubben.

For et par uger siden mødtes MUST med ledende personer i United, hvor de diskuterede anliggender omkring stemningen på kampdage, og nu har de udfærdiget et åbent brev til klubben med både kort og langvarige løsningsforslag til problemet. Blandt andet står der, at ‘en stadionudvielse er en essentiel faktor for at løse problemet på længere sigt’.

– Det er vores forståelse, at en stadionudvidelse stadig bliver diskuteret, og at en endelig beslutning endnu ikke er taget. Vi anerkender, at der store økonomiske, teknologiske og logistiske udfordringer forbundet med dette.

– Vi er rigtig glade for de indledende snakke vi netop har afholdt om problemet, og vi beder om, at klubben fortsat vil arbejde sammen med fansene for at finde en løsning, der er fordelagtig for både klubben og fans, lyder det fra MUST i brevet.

Slutteligt lyder det, at MUST er klar til sammen med klubbenl at kigge på midlertidige løsninger, der på den korte bane forbedrer stemningen på stadion, indtil en afgørelse om en eventiel stadionudvidelse er faldet.

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

ESPN: Mourinho vil hente Alderweireld

Næste artikel

Keane kritiserer Pogba

ANNONCE