Neville forsvarer Mourinho

Gary Neville forsvarer José Mourinho, der af mange bliver kritiseret for at spille for resultatorienteret.

José Mourinho har alle dage delt vandene blandt fodboldelskere. Han går efter resultatet, og så må det flotte spil komme i anden rækker. Eller tredje. Mange mener, at det er imod Manchester Uniteds DNA, men den køber Gary Neville ikke.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Som jeg ser det, så er Mourinho kommet til for at vinde mesterskabet. Det har United ikke gjort i nogle år efterhånden. Det er det væsentligste. Udover det har United scoret 15 mål i fem hjemmekampe, og de kampe, jeg har set, har været meget underholdende. 

– Vi kritiserer hold for et godt ord, når de ikke har styr på defensiven. Vi kaldte Liverpools defensive præstation mod Tottenham for latterlig. Men det er virkelig godt defensivt arbejde, United leverer, og de er virkelig hårde at spille mod. Det er vigtigt, siger Neville til Sky Sports.

Det er ikke noget nyt, at Uniteds portugisiske manager får kritik for sin spillestil, og Neville mener, at man andre steder i sportsverdenen kan finde store profiler, der har det som deres væsentligste opgave at sørge for at vinde.

– Klopp og Pochettino er kendt for at spille flot offensiv fodboldspiller. Jeg mener, at Mourinho er mere som Floyd Maywather (amerikansk bokser, red.). Mayweather bliver også til tider kaldt for kedelig. Han kan nogle gange sørge for, han ikke taber, ligesom Mourinho gør det.

– Jeg tror, han rører ved noget i de andre managere rent mentalt. Han får dem til at frygte at presse for meget på, fordi de frygter Uniteds kontra. Og det er stærkt arbejde at sørge for at andre trænere også ændrer deres taktik. Så jeg føler, Mourinho fortjener mere respekt. 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Bailly bakker Lukaku op

Næste artikel

McTominay med fra start

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share