Neville forventer bedre kampe

Gary Neville, som ellers har spillet hele sin fodboldkarriere i England og for Manchester United, ser frem til sin første medværen i en “Battle of Britain”-kamp, når Manchester United og Glasgow Rangers skal mødes i Champions League gruppespillet.
Hele 2 kampe bliver det til. En hjemme på Old Trafford og en i Glasgow på det skotske national stadion.

Gary Neville udtaler sig også om Champions Leagues nye format.
Nu bliver derkun spillet ét indledende gruppespil. Her skal man stadig være blandt de 2 første for at gå videre i turneringen. Derefter har man udskiftet den spilleform, som der har været vedtaget i 4 år i træk, med at man skal spille endnu et gruppespil. Det er nu gået over til såkaldte det “knock-out” spilleformat. Herfra går det videre til kvartfinaler, semifinaler og til sidst selve finalen, hvor vinderen skal findes.

“Det er et bedre spilleformat, end det har været de sidste par år,” sagde storebror Neville.

“Det andet gruppespils fase, bragte turneringens første fase ud i noget der lignede ingenting. Det er ikke, sådan en Champions League skal være.”

“Det vil give den første fase et nyt pust, da holdende vil kæmpe hårdere for at nå til “knock-out” fasen. Det vil gøre kvaliteten i turneringen højere.”

“Der er en rigtig god turnering, og europæiske aftener på Old Trafford er altid fantastiske. Det er der vi hører hjemme.”

Forrige artikel

Datoerne for Uniteds kampe

Næste artikel

FA anklager Ferguson

ANNONCE