Neville frygter formdyk

De to London-klubber har fået fuld pointhøst for deres fire kampe, mens United ligger 7 point efter. 5 point for fire kampe er også under “United-niveau…

De to London-klubber har fået fuld pointhøst for deres fire kampe, mens United ligger 7 point efter. 5 point for fire kampe er også under “United-niveau”.
Gary Neville finder dette foruroligende, og siger, at United ikke har råd til flere kiksere, hvis mesterskabstrofæet skal hjem igen.
“Afstanden er allerede stor, og det kommer til at gå op ad bakke. Vi bliver nødt til at gøre noget ved det, men det kræver, at vi kommer ind i en sejrsstime”, siger Neville iflg. United.no.
Neville mener ikke, at savnet af flere stamspillere er årsagen til de dårlige resultater. Han mener derimod, at det er op til de spillere, der spiller at hente point hjem.
“Vi bliver nødt til at stole på, at de spillere, der står til rådighed kan gå på banen og præstere det, de skal. Som situationen er nu, scorer vi ikke mål nok, og vi skaber heller ikke nok chancer.”

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Vi må krydse fingre for, at tingene kommer til at køre bedre i fremtiden. Dette skulle kunne lade sig gøre med bl.a. Keanes tilbagevenden og Rooneys ankomst.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

O"Shea glæder sig også over Rooney-skifte

Næste artikel

Fergie: Vi kan vinde

ANNONCE