Neville udfordrer Solskjær til at vinde trofæer

Solskjær skal kunne smide nogle trofæer på bordet inden for det næste 18 måneders tid ifølge Gary Neville.

United råder over Ronaldo, Pogba, Fernandes med flere, og så skal der leveres trofæer, mener Gary Neville, som stadig savner at se Solskjærs hold levere solide holdpræstationer.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Og SkySports-eksperten siger i sin podcast hos mediet, at hans tidligere holdkammerat har 18 måneder til at få fyldt noget i trofæskabet på Old Trafford.

– Den her sæson eller næste mens Ronaldo er her, så skal de vinde et trofæ. Det er derfor, Ronaldo er en ‘make og break’-signing, siger han.

Gary Neville sammenligner med Uniteds Liga Cup-triumf, hvor han selv var med, og han peger på, at det var startskuddet til en succesfuld periode for klubben.

– Jeg løftede selv trofæet dengang, og pludselig indenfor to sæsoner var vi i finalen i Champions League. Det var startskuddet, og det var Ronaldo og Rooney-æraen, det var deres første trofæ, siger han.

Solskjær skal skabe et hold
På bagkant af weekendens nederlag er Gary Neville imidlertidigt bekymret over de præstationer, han indtil videre har set fra United i den her sæson.

Han savner sammensatte holdpræstationer, som de største konkurrenter leverer.

– Som de spiller lige nu, så kommer der sådanne resultater (nederlaget mod Aston Villa, red.). Der vil være fem kampe, hvor de kun vinder to, men så pludselig kan de vinde 15 i træk. Det er derfor, jeg kalder dem “the odd bunch,” fordi jeg ser et hold, der vinder kampe i de afgørende momenter, siger han og fortsætter.

– Når jeg ser Chelsea, City og Liverpool, så er det hold, og de laver holdpræstationer. Det er ikke fordi, United aldrig gør det, men Ole er nødt til at føre dem sammen som et hold nu, siger han.

Onsdag aften får United muligheden for at slå tilbage mod Villareal i Champions League, hvor holdet er tvunget til at hente en sejr efter kikseren mod Young Boys for 14 dage siden.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Solskjær utilfreds efter sent Villa-mål: Jeg kan ikke se en konsekvent linje

Næste artikel

Sir Alex taler ud om sin beundring af Ronaldo: - Jeg kunne ikke sige ham imod

ANNONCE