Solskjær utilfreds efter sent Villa-mål: Jeg kan ikke se en konsekvent linje

Ole Gunnar Solskjær er efter nederlaget mod Aston Villa utilfreds med, at der er en manglende sammenhæng i dommerkendelser. Han mener, at der var klart offside ved Aston Villas vindermål.

Det blev ikke den lørdag eftermiddag, som man kunne have håbet. Et sent hovedstøds mål var nok til, at Aston Villa kunne få deres første sejr på Old Trafford siden 2009. Manager Ole Gunnar Solskjær er dog svært utilfreds med, at Villa-målet ikke blev dømt for offside, da han mener, Ollie Watkins stod i en offside-position og blokerede for David De Gea.

– Man kan tage det, hvis modstanderen scorer et godt mål, men det her var offside. Han [Ollie Watkins] rørte De Gea, da de headede bolden ind. Jeg kan ikke se en konsekvent linje, og målet var klart offside.

Solskjær synes, trods nederlaget, at United-spillet fungerede godt, dog var der mangler ved afslutningerne.

– Vi var aggresive, gode ved kontraangreb og kom hurtigt frem, men de sidste afleveringer og skud var ikke altid de bedste. 

Bruno Fernandes fik en uheldig rolle, da han i tillægstiden, meget atypisk, brændte et straffespark. Op til straffesparket samlede der sig flere Villa-spillere omkring Fernandes, og det mener Solskjær, at der skal uddeles advarsler for.

– Jeg ville egentlig ikke have påpeget det her: Det er ikke okay, at de gør det [samler sig omkring Fernandes]. Der burde gives nogle gule kort ud, men man kan se, at de fik det ud af det, de ville have. Det er ærgerligt, at vi misser et point.

Manchester United får på onsdag chancen for revance for sidste sæson Europa League-finale, når Villarreal gæster Old Trafford i Champions League.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Karakterbogen: For mange fejl og mangel på skarphed

Næste artikel

Neville udfordrer Solskjær til at vinde trofæer

ANNONCE