Neville: United bør måske give Lingard en ny chance

Gary Neville fortæller til Sky Sports, at Manchester United bør genoverveje Jesse Lingards fremtid i klubben.

Lingard er startet som lyn og torden i sin nye tilværelse hos West Ham United. Senest bidrog han med ét mål og en assist i gårsdagens 3-2-sejr over Wolverhampton.

Den engelske offensivspillers flotte formkurve er ikke gået ubemærket hen hos Neville, der arbejder som ekspert på Sky Sports.

– Han laver et utroligt løbearbejde. Han er god, når holdet ikke har bolden, og han er god, når holdet har bolden, siger Neville og fortsætter:

– Fordi der er så store forventninger til, hvad du skal gøre, vil han altid opleve et andet pres i Manchester United.

Kan udfylde samme rolle som Daniel James 

Neville mener dog, at United bør genoverveje, om Lingard igen skal implementeres i Solskjærs trup i den kommende sæson, når lejeopholdet med West Ham udløber.

– Manchester United har sendt ham til West Ham for at booste hans karriere, måske med tanken om at booste hans prisskilt. Men nu tænker de måske “faktisk vil vi have ham tilbage, og han kan blive nyttig for os,” siger Neville.

– Hvis Jesse ønsker at spille, og du kan se, han ønsker at spille, er han nødt til at skifte, fordi han kommer ikke til at spille hver eneste uge på Manchester United-holdet, der kæmper om anden- eller førstepladsen i ligaen.

– Men hvis han er villig til at tage tilbage, kæmpe og blive den spiller, som Daniel James har været de sidste uger, ind og ud af holdet, så er der ingen tvivl om, at han kan spille for Manchester United, siger Neville.

Lingard står i øjeblikket noteret for seks mål i otte Premier League-kampe for West Ham, ligesom han senest også gjorde comeback for det engelske landshold.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Podcast: Angrebsspørgsmål og europæisk trofæjagt

Næste artikel

Elanga med i Europa League-truppen

ANNONCE