Noam Emeran bekræfter skifte til United

16-årige Noam Emeran bekræfter selv at have skiftet til Manchester United, på trods af interesse fra både PSG og Juventus.

Noam Emeran, der til daglig spiller i franske Amiens, bekræfter at skifte til Manchester United. Den franske teenager havde interesse fra store klubber, heriblandt Juventus og PSG, men valget faldt i sidste ende på Manchester United.

– Jeg valgte Manchester United efter at have diskuteret det med min familie. Jeg tror, United var den bedste mulighed ud af de tilbud, jeg fik. Nu er det op til mig selv at nå mine mål og drømme, siger 16-årige Emeran.

Noam Emeran er en venstre midtbanespiller/wing, der eftersigende har udset sig Anthony Martial som værende et af sine idoler, og hans spillestil drager også mange sammenligninger.

Ligesom Emeran, der først fylder 17 til september, ikke fik sin debut for Amiens’ førstehold, forventes han heller ikke at få debut på Uniteds førstehold i den nærmeste fremtid. Dog skal man holde øje med ham på U18-holdet, hvor han forventes at spille sammen med Mason Greenwood, Angel Gomes og alle de andre.

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Giuseppe Rossi nyder gensynet med United

Næste artikel

Mourinho holder fast: Andenplads er en af mine største præstationer

ANNONCE