Not 4 Sale-koalitionen: Gå af, Gill

Som OldTrafford.dk kunne berette om i går, så vil Not 4 sale-koalitionen bede den nuværende ledelse i Manchester United om at trække sig tilbage ovenpå…

Som OldTrafford.dk kunne berette om i går, så vil Not 4 sale-koalitionen bede den nuværende ledelse i Manchester United om at trække sig tilbage ovenpå Malcolm Glazers overtagelse af Manchester United.

Det er især David Gill, som det hele drejer sig om. Ifølge flere medier så skulle han have været positivt stemt overfor Glazers sidste bud, og det skabte et skænderi mellem Gill og bestyrelsesformand Sir Roy Gardner under et møde med netop Glazer-familien.

I dag udsendte koalitionen så beskeden til Gill og resten af Uniteds bestyrelsen om at de bør trække sig tilbage.

“Vi beder David Gill, bestyrelsen af Manchester United Plc og bestyrelsen af Manchester United FC om træde tilbage i protest mod opkøbet.
Vi beder dem om at gøre det ved førstkommende lejlighed, da vi ikke kan se hvordan de kan fortsætte med at udføre en forretningsplan, som de selv har beskrevet som arresiv og ødelæggende,” lyder ordene fra koalitionen i deres pressemeddelse.

IMUSA er desuden gået skridtet videre og har helt meddelt Manchester United at man simpelthen ikke vil anerkende de nye ejere af klubben.

“Vi nægter at anse de nye ejere af Manchester United som positive kustoder af Manchester United Football Club.
Manchester United er blevet forvandlet fra en fodboldklub uden gæld til en hvis fremtid bliver sat i fare med en gældbyrde på over 5 mia kroner.
Det er sket uden nogen konsultation, input eller ord med dens livsblod, supporterne,” udtaler IMUSAs talsmand, Mark Longden, til Teamtalk.

Daily Mail skrev i dag hvorledes Malcolm Glazer har sendt sine repræsentanter til fodboldens højborg, G-14, som er en organisation der består af Europas 18 størster ligaer.
Her er repræsentanterne blevet bedt om at forhøre sig på mulighederne om en europæisk superliga.
AC Milans tidligere præsident, Silvio Berlusconi, forsøgte i 1998 at danne en europæisk superliga. Det mislykkedes efter UEFA bukkede under for G-14 gruppens pres om flere hold i de europæiske turneringer.
AC Milan og Berlusconi skulle dog fortsat være meget interesseret i at springe ud af den nationale liga til fordel for en sådan superliga.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Optakt: FA Cup finalen 2005

Næste artikel

Protesten starter klokken 12:00 på Kongens Nytorv

ANNONCE